Завершальна міська методична секція заступників директорів з навчально-виробничої роботи у 2020-2021 навчальному році

03 червня 2021 року Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у м. Києві було проведено в онлайн-режимі міську методичну секцію заступників директорів з навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Підвищення практично-теоретичної підготовки здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти шляхом впровадження в освітній процес сучасних інноваційних технологій в рамках діяльності навчально-практичного центру «Снєжка».
Модератором секції був Микола Натеса, директор НМК ПТО у м. Києві.Потім були доповіді-виступи:

  • Модель підготовки кваліфікованих робітників у навчально-практичному центрі «Снєжка» на базі закладу професійної (професійно-технічної) освіти (Ігор Леонець – заступник директора з навчально-виробничої роботи Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури);
  • Використання освітніх інновацій при підготовці кваліфікованих робітників (Ольга Рейда – старший майстер Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури).

Потім відбувся обмін досвідом на тему: «Результативність підготовки кваліфікованих робітників у навчально-практичних центрах: виклики, тенденції, акценти» (Максим Маєвський – завідувач навчально-практичного центру «Снєжка», майстер виробничого навчання Київського вищого професійного училища будівництва і архітектури).
На завершення було обговорення важливих питань щодо завершення 2020-2021 навчального року та здачі всіх необхідних звітів.