27 січня 2023 року відбулось засідання міської методичної секції педагогічних працівників професій адміністративно-комунікативних мереж (адміністратор, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, касир-контролер, секретар керівника) закладів професійної (професійно-технічної) освіти м.Києва на тему: «Формування позитивної мотивації на уроках теоретичного та виробничого навчання».

27 січня 2023 року відбулось засідання міської методичної секції педагогічних працівників професій адміністративно-комунікативних мереж (адміністратор, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, касир-контролер, секретар керівника) закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Формування позитивної мотивації на уроках теоретичного та виробничого навчання».

Голова методичної комісії професій ІКТ, викладач професійно-теоретичної підготовки закладу освіти Людмила Возненко презентувала досвід роботи щодо використання STEM-технологій на уроках теоретичного та виробничого навчання.

Найбільше зацікавив учасників секції майстер-клас: «Використання програми Live Home 3D для формування професійних компетентностей операторів з обробки інформації та програмного забезпечення у роботі з тривимірними об’єктами», проведений майстром виробничого навчання ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» Володимиром Сухенко.