14 лютого 2023 року відбулося засідання міської методичної секції педагогічних працівників професій харчових технологій на тему: «Організація освітнього процесу шляхом проведення вхідного контролю знань, умінь та навичок з підготовки кваліфікованих робітників за відповідною професією»
Учасники міської методичної секції розкрили змістовний матеріал:
– щодо результатів впровадження та застосування вхідного контролю знань, умінь та навичок при проведенні перепідготовки та підвищення кваліфікації з професій «Бармен судновий», «Офіціант судновий»
– вхідного контролю та доступності неперервної освіти
– контролю якості знань, умінь і навичок, як структурної одиниці системи навчання. Ознайомились з досвідом роботи закладу професійної (професійно-технічної) освіти щодо організації освітнього процесу шляхом упровадження вхідного контролю знань, умінь та навичок.