03 квітня 2023 року у дистанційному форматі на платформі Teams пройшов захід всеукраїнського науково-практичного вебінару, який організовано в рамках реалізації програми експерименту за темою: «Вдосконалення професійної підготовки кухарів на основі компетентнісного підходу», що проводиться на базі Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, Вищого професійного училища № 33 м. Києва.

03 квітня 2023 року у дистанційному форматі на платформі Teams пройшов захід всеукраїнського науково-практичного вебінару, який організовано в рамках реалізації програми експерименту за темою: «Вдосконалення професійної підготовки кухарів на основі компетентнісного підходу», що проводиться на базі Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, Вищого професійного училища № 33 м. Києва. Були розглянуті наступні теми вебінару:

1. Удосконалення професійної підготовки майбутніх кухарів для повоєнного розвитку молодіжного інноваційного потенціалу у сфері громадського харчування.

2. Педагогічні інновації як необхідна умова оновлення професійної підготовки майбутніх кухарів.

3. Оновлення змісту освітніх програм професійної підготовки майбутніх кухарів з урахуванням сучасних тенденцій розвитку сфери громадського харчування.

4. Формування професійних кваліфікацій кваліфікованих кадрів на основі інтеграції «твердих» та «м’яких» навичок.

5. Роль навчально-практичного центру за напрямом кулінарії та кейтерингу у розвитку професійних компетентностей педагогічних працівників та майбутніх кухарів.

6. Створення та функціонування кваліфікаційного центру для присвоєння/підтвердження професійних кваліфікацій за професією «кухар»

7. Розвиток готовності педагогічних працівників до проєктування сучасного змісту та технологій професійної підготовки майбутніх кухарів

8. Роль методичної служби у професійному зростанні педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти сфери ресторанного господарства

9. Презентація результатів створення та апробації електронних робочих зошитів для майбутніх кухарів.

10. Презентація змісту навчального посібника для підготовки здобувачів освіти з професії «Кухар».