29 квітня 2022 року на базі Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві в онлайн режимі відбулося засідання викладачів фізичної культури міської методичної секції на тему: “Сучасні підходи до проведення уроків з фізичної культури у закладах професійної (професійно-технічної) освіти”

29 квітня 2022 року на базі Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві в онлайн режимі відбулося засідання викладачів фізичної культури міської методичної секції на тему: «Сучасні підходи до проведення уроків з фізичної культури у закладах професійної (професійно-технічної) освіти»

Відповідно до порядку денного обговорювались питання використання інтерактивних технологій на уроках фізичної культури, нові підходи щодо проведення уроків фізичної культури у сучасних умовах з використанням відео уроків.

Актуальним було питання  Проєкту плану спортивно масових заходів на 2022-2023 навчальний рік серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Щиро вдячні усім учасникам міської методичної секції, які приєднались до обговорення актуальних питань щодо організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в умовах воєнного часу.