11 травня 2022 на базі Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну відбулося засідання міської методичної секції директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Сучасний освітній простір та інноваційне освітнє середовище в закладі освіти  – вимога сьогодення».

11 травня 2022 на базіКиївського вищого професійного училища будівництва і дизайну відбулося засідання міської методичної секції директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: «Сучасний освітній простір та інноваційне освітнє середовище в закладі освіти  – вимога сьогодення».

Метою секції є ознайомлення із досвідом роботи закладу професійної (професійно-технічної) освіти щодо створення сучасного освітнього простору та інноваційного освітнього середовища.

МОДЕРАТОРИ: Олег БОНДАРЕНКО, начальник управління закладів вищої освіти, професійної освіти та прогнозування цільових програм Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації); Микола НАТЕСА,  директор Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві,

З цікавою презентацією на тему: «Формування сучасного освітнього простору та інноваційного освітнього середовища – пріоритетні аспекти діяльності керівника щодо модернізації закладу освіти» виступив Георгій Алексенко, директор Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну

Актуальним питанням даної секції було використання інноваційних технологій – інструмент успішного виховання здобувачів освіти.

З цікавою, змістовною доповіддю з питання Діджиталізації освітнього простору: нові можливості та перспективи поділилась  Юлія Найверт, заступник директора з навчально-виробничої роботи Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну.

Щиро вдячні усім учасникам міської методичної секції, які приєднались до обговорення актуальних питань щодо організації освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в умовах воєнного часу.