08 грудня 2022 року відбулося засідання міської методичної секції педагогічних працівників професій харчових технологій на тему: «Удосконалення педагогічної майстерності як засіб у розвитку творчої особистості педагога і здобувачів освіти через упровадження інформаційно-комунікативних засобів навчання у навчально-виробничий процес».

08 грудня 2022 року відбулося засідання міської методичної секції

педагогічних працівників професій харчових технологій на тему: «Удосконалення педагогічної майстерності як засіб у розвитку творчої особистості педагога і здобувачів освіти через упровадження інформаційно-комунікативних засобів навчання у навчально-виробничий процес».

Учасники міської методичної секції розкрили змістовний та цікавий матеріал щодо:

– використання інформаційно-комунікативних технологій на уроках, як дієвий засіб розвитку творчих здібностей здобувачів освіти.

– візуалізації інформації на уроках, як засіб інтенсифікації навчання.

– сучасним тенденціям в приготуванні та оформленні кондитерських виробів.

Ознайомились з досвідом роботи щодо впровадження сучасних педагогічних технологій для забезпечення ефективної діяльності творчої особистості педагога і здобувачів освіти шляхом застосування інформаційно-комунікативних засобів навчання.