11 травня 2023 року відбулася міська методична секція викладачів    суспільно-гуманітарних предметів (громадянська освіта, історія, основи галузевої економіки і підприємництва, основи інноваційного підприємництва і основи правових знань) закладів професійної (професійно-технічної) освіти     м.Києва на тему: «Трансформації та адаптації в освіті: організація продуктивної сучасної взаємодії – шлях до вияву та розвитку індивідуальної самобутності й унікальності здобувачів освіти».

11 травня 2023 року відбулася міська методична секція викладачів       суспільно-гуманітарних предметів (громадянська освіта, історія, основи галузевої економіки і підприємництва, основи інноваційного підприємництва і основи правових знань) закладів професійної (професійно-технічної) освіти     м. Києва на тему: «Трансформації та адаптації в освіті: організація продуктивної сучасної взаємодії – шлях до вияву та розвитку індивідуальної самобутності й унікальності здобувачів освіти».

Викладачі Київського професійного будівельного ліцею продемонстрували учасникам секції використання інтернет-застосунків для організації продуктивної взаємодії викладача та здобувачів освіти. Висвітлили роль педагога в освітньому процесі: педагог-тьютор, модератор, навігатор, фасилітатор. Учасники секції обмінювалися досвідом щодо ефективних              онлайн-платформ та інтерактивних технологій на уроках суспільно-гуманітарних предметів.