14 червня 2022 року відбулася міська методична секція педагогічних працівників харчових технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва за темою: «Удосконалення освітнього процесу шляхом упровадження інноваційних педагогічних методик професійної підготовки кваліфікованих робітників».
На секції були розглянуті питання:
– Впровадження та застосування сучасних педагогічних технологій, форм, методів та прийомів навчання;
– Використання інноваційних технологій під час дистанційного навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій: «Кухар», «Кондитер», «Офіціант».
– Проведення майстер-класів:
– «Елементи декору із шоколаду»
– « 3D желе».
– Тренінг «Психологічна допомога в умовах війни».
Щиро вдячні усім учасникам міської методичної секції педагогічних працівників харчових технологій, які приєднались до обговорення актуальних питань щодо удосконалення освітнього процесу шляхом упровадження інноваційних педагогічних технологій.