Про результати публічного громадського обговорення проєкту професійного стандарту “Манікюрник. Педикюрник”

22 вересня 2022 року на засіданні робочої групи з розроблення проєкту професійного стандарту «Манікюрник. Педикюрник» було розглянуто пропозиції, що надійшли у процесі публічного громадського обговорення.

Рекомендації щодо змісту проєкту професійного стандарту «Манікюрник. Педикюрник» та їх обґрунтування представлені у таблиці «Про результати  публічного громадського обговорення проєкту професійного стандарту ««Манікюрник. Педикюрник».

Приватне підприємство «Академія професійної освіти фахівців індустрії краси «Партнер+» та члени робочої групи щиро вдячні фахівцям Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області за виявлений інтерес до проєкту професійного стандарту та надані рекомендації щодо його удосконалення. Робочою групою на засіданні було прийнято рішення внести незначні уточнення до проєкту професійного стандарту ««Манікюрник. Педикюрник» та підготувати проєкт й супровідні документи на перевірку до Національного агентства кваліфікацій у встановленому порядку.